در این تحقیق تغییرات چربی ماهی آمور در مدت 20 روز نگهداری در یخ مورد ارزیابی کیفی قرار گرفت. طی دوره نگهداری، کیفیت چربی ماهی آمور، از نظر فساد اکسیداتیو و هیدرولیتیک کاهش معنیداری را (در سطح احتمال 5 درصد) نشان داد. تجزیه وتحلیل آماری دادهها، افزایش معنیداری را در مقدار پراکسید، تیوباربیوتوریک اسید، اسیدهای چرب آزاد و کاهش معنیداری را در مقدار آهن هِم نشان داد. بر اساس شاخصهای حسی بافت، ظاهر عمومی، چشم، رنگ و بوی آبشش، کیفیت و تازگی ماهی آمور از درجه عالی تا خوب تا روز چهارم و از درجه خوب تا قابل پذیرش تا روز دهم نگهداری ارزیابی شد.
رضائی, مسعود, جوادیان, روحا..., & سحری, محمدعلی. (1387). ارزیابی کیفی و بررسی تغییرات چربی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) نگهداری شده در یخ. مجله منابع طبیعی ایران (منتشر نمی شود), 60(5), -.
MLA
مسعود رضائی; روحا... جوادیان; محمدعلی سحری. "ارزیابی کیفی و بررسی تغییرات چربی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) نگهداری شده در یخ", مجله منابع طبیعی ایران (منتشر نمی شود), 60, 5, 1387, -.
HARVARD
رضائی, مسعود, جوادیان, روحا..., سحری, محمدعلی. (1387). 'ارزیابی کیفی و بررسی تغییرات چربی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) نگهداری شده در یخ', مجله منابع طبیعی ایران (منتشر نمی شود), 60(5), pp. -.
VANCOUVER
رضائی, مسعود, جوادیان, روحا..., سحری, محمدعلی. ارزیابی کیفی و بررسی تغییرات چربی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) نگهداری شده در یخ. مجله منابع طبیعی ایران (منتشر نمی شود), 1387; 60(5): -.