کلیدواژه‌ها = %DA%A9%D8%A7%D9%87 %DA%AF%D9%86%D8%AF%D9%85
تعیین شرایط بهینه پخت خمیر کاغذ از کاه گندم به روش NSSC

دوره 4، شماره 0، اسفند 1387

احمد جهان لتیباری؛ احسان حسینی؛ حسین رسالتی؛ عباس فخریان


بررسی رنگبری خمیر کاغذ سودا از کاه گندم با روش کاملاً بدون کلر (TCF)

دوره 4، شماره 0، اسفند 1387

سحاب حجازی؛ احمد جهان‌لتیباری؛ رودلف پات؛ اُتار کردزاخیا؛ داود پارساپژوه؛ اولریکه چیرنر


خواص مکانیکی و ریخت‌شناسی چندسازه کاه گندم ـ پلی‌پروپیلن

دوره 60، شماره 4، اسفند 1387

سیدمجید ذبیح‌زاده؛ قنبر ابراهیمی؛ علی‌اکبر عنایتی؛ سیداحمد میرشکرایی؛ احمد جهان‌لتیباری


بررسی تولید خمیر کاغذ CMP ازکاه گندم

دوره 56، شماره 3، دی 1382

محمد هادی مرادیان؛ احمد جهان لتیباری؛ حسین رسالتی؛ عباس فخریان